Се гушиме за здив: Улан Батор и ние – отруени до смрт


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Ваму осуммесечни бебиња веќе страдаат од пневмонија, а ние не само што не сме нешто многу блиску до нив, туку некаде пред нив сме по ПМ отров со кој се колкаме секојдневно.