Најголемата „гробница“ за гуми во светот (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се наоѓа во Кувајт. Кога се горат, чадот се гледа од вселената.