Јако го запука: Белгиецот Ги Верхофстат „го пикна в шише“ Виктор Орбан (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Белгискиот политичар Ги Верхофстат распали по унгарскиот премиер Виктор Орбан, потсетувајќи го на каков политички дискурс бил на почетокот од неговата политичка кариера, а каде завршил денес и што сè прави, а се коси со нормите за слободно и демократско општество. Кратко кажано, му одржа лекција и „го пикна в шише“.