Министерот Дураку ПАЃА – сопартијците не го даваат


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Вчера, на владино-партиска прошетка по повод Денот на албанската азбука, министерот за екологија Садула Дураку имаше непријатен момент во кој се лизна и падна, симнувајќи се по скали во Старата чаршија. Во пресрет му излезе Талат Џафери, претседателот на Собранието, кој во последен момент го фати под рака за да не падне на земја.