Му се јави на Џони Штулиќ и испадна по телефон да му направи интервју


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Александар Павковиќ „из Београда“ му се јавува на Џони Штулиќ со надеж да договори средба за интервју со рокерската музичка легенда. Нормално, Штулиќ прописно му кажа дека такви ствари не го интересираат. Но, телефонскиот разговор не заврши тука.