четврток, јануари 27, 2022

Смртта и животот

0

Виц: Немој драги, буден е

0

Виц: Тропај со нозете

0

Виц: Постојано ми бара

0

Виц: Баби на базен

0

Виц: Казино дрес код

0

Виц: Се јави пастрмката

0

Виц: Ја топлам раката

0