Виц: Маска за Ноќта на вештерките


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Брат, секоја чест на девојка ти, како беше маскирана синоќа за Ноќта на вештерките, права вештерка беше, да не можеш да ја познаеш.

Ама не, таа воопшто не беше маскирана.

Добро брат, ти си знаеш.