Виц: Забелешка за психијатрите


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Го прашуваат некој Македонец за лекарите во Македонија – какви се, дали се добри.

Тој одговара: Од сите лекари кај нас, забелешка имам само за психијатрите – наместо редовно и стручно да разговараат со нивните пациенти, тие ги оставаат да се јавуваат по утрински емисии.