Виц: Бабата со пушка и таксистот


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Баба со пушка во раката влегува во такси.

Таксистот зачудено ја гледа и ја прашува: Зошто ти е пушката, бабо?

Бабата: Такви времиња дојдоа синко, силуваат…

Таксистот: Ајде бе, бабо, кој ќе те силува тебе?

Бабата вперувајќи ја пушката кон него и смешкајќи се: Ти!