Виц: Жената направила сообраќајка


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Ало, Перо! А бе, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена?
– Уште не е. Се заклучила во бањата…