Виц: Изнервиран петел


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Шета петелот низ дворот и кога низ прозорецот од кујната во куќата гледа кокошка како се пече во рерната од шпоретот, па нервозно вика:

– Ах, мамичето твое! Дома некој кој јајце да снесе, ти се сончаш во солариум!