Виц: Сите мажи во животот на една „успешна“ жена


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Цвето, многу убав ѓердан имаш.

Да, тој ми е од швалерот.

И бундата ти е многу убава.

Фала, таа од шефот ми е.

А тој атрактивниот фустан?

Тој од соседот.

А тоа модрото око?

Е тоа од мажот ми ми е.