Тренинг со „живата машина“: Запознајте го специјалецот Тони Сентманат


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Вака изгледа пресек на еден комплетен тренинг од „специјалецот“ од редот на американските специјални сили, Тони Сентманат.