Виц: Надгробен споменик


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Забележала некоја баба дека и се ближи крајот, па решила да појде кај каменоделецот за да си порача надгробен споменик од мермер. Се поздравува со него и му вели:
Сакам на споменикот да ми напишеш: Се роди невина, живееше невина, си умре невина.
Споменикарот ја гледа и вели:
Бабо, многу поевтино ќе те фати ако напишам: Вратена неотпакувана.