Виц: Две од матичната


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Трпе оди на контролен преглед кај кардиологот:

Трпе, колку ракии пиеш дневно?

По четири докторе.

Како бре по четири, нели ти дозволив по две!

Две од тебе, две од матичната.