Велосипедски лудории на МекАскил во раскошната селска идила – фантастично видео


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Дени МекАскил е веќе докажан акробат со велосипедот кој прави такви вратоломни потези и потфати од кои буквално ќе ви се сврти во главата. Овој пат се опушти со бајкерски лудоори уживајќи во селската идила.