Виц: Секс во кола

Доцна вечерта во темна уличка стои паркирана кола и се ниша. Минуваат сообраќајци, ја гледаат колата и одат да ја проверат. Светнуваат внатре со батериска ламба и гледаат маж и жена се сексаат. Едниот сообраќаец се закашлува, потчукнува по прозорецот на колата и прашува:
Господине, што правите?
Ох, ох, ух, еве, имам секс со жена ми, одговара шоферот.
Полицаецот почнува да се извинува:
Ама јас, знаете, ние си помисливме дека тука сте со некоја проститутка.
Абе и јас така си мислев, пред да светнете со батеријата.