Виц: Секретарката и директорот


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Се враќа директорот од неколкудневно патување и го пречекува секретарката.

Директоре, имам неколку лоши вести и една добра.

Кажувај ги прво лошите!

Ненадејно ни дојде инспекција од УЈП, ни пишаа неколку казни и ни ја блокираа сметката. Потоа возачот ја слупа таа најновата службена кола. Вчера ни пропаднаа и двете сигурни зделки со голем профит.

Аман бре! А која е добрата вест.

Злато, ќе имаме бебе.