Вака во луксузни ресторани отвораат скапи стари вина затворени со плута


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Поради староста на стакленото шише и плутената тапа, постои голема веројатност да дојде до несакани последици кои ќе го оштетат виното, па затоа, за отворањето на вакви стари и скапи вина си има и посебна финта. Едноставна е, ама треба внимание и за неа.