Виц: Цајкани решаваат крстозбор


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Двајца џандари решаваат крстозбор:

Ајде колега, помагај, женски полов орган.

Хоризонтално или вертикално?

Хоризонтално.

Уста.