Виц: Поздрав до жена ми со песната


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Ало, радио?

Да, повелете.

Може еден поздрав до жена ми со песната Низ корија зелена босо моме шета?

Може, како не. Некој посебен повод?

Има, да, некни и ја одзедоа возачката на една година.