Мајтап

Виц: Зошто плачеш мамино?

Мајката го гледа синчето кај што плаче и го прашува:

Зошто плачеш, мамино?

Оти тато си го удри прстот.

И ти одма почна да плачеш за тоа?

Не, првин се смеев.

To Top