Мајтап

Виц: Евтини ороспии и добри фудбалери во Штип

Го прашува газдата еден свој работник:
Си бил некогаш во Штип?
Работникот:
Ехеееј колку пати. Во Штип има евтини ороспи и добри фудбалери!
Газдата:
Абе човече, мојата жена е од Штип!
Работникот:
А во кој клуб игра таа?

To Top