Успешно изведена трансплантација на лице – за да може да диши и мириса нормално


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Клиниката Мајо минатиот јуни ја направи првата трансплантација на лице. За среќа, оперативниот зафат беше успешен, па пациентот повторно доби можност нормално да мириса и дише.