Виц: Вредна снаа


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Се среќаваат двајца комшии:

– Ајде, комши, честито снаа.

– А, фала фала, да се враќа за убаво и кај вас.

– И како, вредна ли е снаата? Копа ли на нива?

– Копа, како не – повели разбуди ја пред 12 саатот, има очите да ти ги ископа.