Виц: Кој подолго задржува здив


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Се контраат две другарчиња за тоа кое подолго може да го задржи здивот.

– Јас можам една минута да го задржам здивот.

– Слабо, јас можам две до три минути.

– Како си успеал да го извежбаш тоа?

– Лесно, секое утро во WC влегувам после тато.