Вистинит „виц“: Чудни времиња дојдоа


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Чудни времиња дојдоа:

Телефони без копчиња, кафе без кофеин, пиво без алкохол, цигари без никотин, зими без снег, лета без сонце, леб без мотика, врски без љубов, бракови без обврски, луѓе без мозоци…