Виц: Вијаграта е лек против пролив


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Наставничката:
Деца, ајде секој од вас ми каже по едно лекарство!
Аспирин.
Парацетамол.
Дијазепам.
Вијагра.
Вијагра? А што лекува Вијаграта?
Пролив!
Пролив? Каков пролив бре! Како го дозна тоа?
Па кога навечер мама му дава на тато едно апче, му вели: Ајде, испиј го, па да ти се стегне тоа гомното.