Виц: Итрата жена и петлето во сос


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Мажот се вади пред жена си за да оди на состанок со швалерката:
Душо, вечерва ќе задоцнам, имам состанок.
Жена му, стара хиена, видела каде одат работите. Почнала да му копа по џебовите и ја открила следнава белешка: Те чекам вечерва во 10 часот. Да јадам петле со бел сос!
Го почекала жена му да излезе од бањата и му рекла:
Добро, ќе те пуштам на состанок под услов да имаме секс сега, веднаш!
Најден во небрано, мажот се согласил, па жената го исцедила до последната капка сила.
Пристигнал тој кај љубовница, ама нема сили за секс, не оди работата никако. Љубовницата од досада почнала да му буричка по џебовите, за да види дали белешката е уште таму и изненадување, наоѓа друга белешка на која пишува:
Кучко, јади му го сега умреното петле, а белиот сос се изеде дома!