Вистинска реткост: Блиска средба со кафена мечка на Илинска Планина


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Македонски ловџии имаат блиска средба со кафеава мечка, ситуација која се случува ретко во животот – блиска средба со кафеава мечка на Илинска планина.