Виц: Цајкан на лекар


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Оди цајкан на лекар:

Докторе, може без клизма?

Аааа, демек без противпожарен апарат јас не можам, а за тебе без клизма да може?