Виц: Пијачки за цела кафана

Businessmen drinking shots in bar

ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Влегува маж во кафана и уште од врата:

Келнер, пијачки за цела кафана! Кога Перо пие, сите пијат.

По некое време пак:

Келнер, пијачки за цела кафана! Кога Перо пие, сите пијат.

По некоре време вади стотка, му остава на келнерот, а овој:

Чекај бе, нели кога Перо пие, сите пијат?

Да бе, и кога Перо плаќа, сите плаќаат.