Виц: На гатач


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Оди жена на гатач:

Ќе може ли да ми ја претскажеш блиската иднина?

Може, ќе имаш бурна пролет, со многу патување, многу возбуди и авантури, многу секс, ама на крајот ќе ти падне тешко.

Зошто?

Ќе дознае мажот ти.