Виц: Цајкан логичар


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Го запира сообраќаецот еден возач со автомобилот доцна навечер, па го прашува:

Од каде се враќаш вака доцна?

Од свадба.

Сам?

Сам.

Имаш пиено?

Не. Не пијам алкохол.

Па што си барал на свадба бе, брат, кога не пиеш?