Карен Материа – буен дар на Инстаграм


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Карен Матеира е родена во април, 1992 година, а денес работи како забавувачка и модел кој го красат неповторливи и атрактивни физички атрибути.

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

А нејзините атрибути и облини се главен тематски мотив на сите нејзини фотографии на Инстаграм, каде со нетрпение ги очекуваат над 138.000 фанови. За својот секси и буен изглед тврди дека е подарок од мајката природа и дека за истиот нема фрлено ниту еден долар по естетски корекции (којзнае дали може да и се верува за ова, ама таа си знае).

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on

A photo posted by Karen materia (@karenmateria) on