Виц: Да те честам пијачка

Седат фраер и девојка на шанк во бар, типот ја чести пијачка. Муабетат, се зезаат, ја чести уште една. Пак муабетат, пак добри шеги, смеа, типов вели:

Да те честам уште една пијачка.

Не! Доста е. Алкохолот е штетен за моиве нозе, вели типката.

Што, да не ти отекуваат нозете?

Не, сами ми се шират.