Виц: Тропај со нозете


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Ало Ристо, вечер кога ќе дојдиш на гости немој да стискаш на ѕвончето, го исклучив да не ми троши струја. Тропај со нозете.
Зошто со нозете бе Блажо?
Како зошто бе Ристо! Ти да не мислиш со празни раце да ми дојдиш?