Виц: Немој драги, буден е


Каде ќе биде најинтересно викендов!? ↓↓↓


Маж си купил шише шампањ, решил да го испие сам, па го скрил во казанчето на тоалетот. Си легнале вечерта со жената, почекал тој 20-тина минути и полека се обидел да ја прескокне, за да отиде во тоалетот. Таа, разбирајќи го погрешно:
Немој, драги. Детето уште не е заспано.
Почекал тој уште половина час и се обидел повторно да ја премине.
Немој, детето уште е будно!
По еден час жената конечно заспала. Тој тивко отишол во тоалетот, го извадил шишето, го отворил и се слуша Бууум!
Од детската соба излегува детето и трча во спалната со солзи во очи:
Немој, немој! Сега задоволна ли си? Tато се самоуби во тоалетот!