Најбесната поучна местенка: Му кажаа дека се разбуди по 10 години поминати во кома


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Откако се онесвестил од преголема консумација на алкохол, неговите пријатели решиле да го заплашат и му подготвиле замка која ќе ја памети цел живот.

Реј поради возење во алкохолизирана состојба ја добил петтата казна и затоа пријателите решиле да му одржат лекција.

Кога Реј се онесвестил во алкохолизирана состојба, го внеле во соба која личела на болничка и со помош на актери кои глумеле доктори го излажале дека тукушто се буди од кома во која бил 10 години од 2013  и дека сега е 2023 година.

Погледнете ја неговата реакција: