Виц: Решив да живеам сам


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Синот им вели на мајката и таткото:

Мамо, тато, јас решив да живеам сам.

Тие:

Браво сине, ја имаш нашата поддршка, се гордееме со тебе.

Тој:

Супер, куферите ви се пред врата.