Виц: Црни кондоми


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Оди маж во аптека:

Здраво, имате црни кондоми?

Па, црни немаме уште, ама имаме во други бои. А зошто баш црни?

Па, на комшивката сопругот почина, а јас уште немам појдено да изразам сочувство.