Виц: Плавуши во бар


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Влегуваат две згодни плавуши во еден бар, порачуваат по една пијачка, се чукаат со чашите, наздравуваат и викаат: „Две години! Две години!“.

По некое време порачуваат уште по една, повторно креваат чаши да наздрават и урлаат со смеење: „Две години!! Две години!!“

По некое време пак така, трета пијачка и пак муабетот со двете години.

Еден фраер кој пие сам до нив, ги гледа и слуша, па им вели: „Вие девојки како да славите нешто….некоја годишнина, роденден или друг јубилеј“.

Тие му викаат: „Не, туку купивме една сложувалка на која пишуваше од 3 до 5 години, а ние ја наредивме за две, па тоа го славиме“.