Виц: Одмор како во војната


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Трпе се враќа од годишен одмор.

Колегите го прашуваат:

– Трпе, како си помина на одмор?

– Исто како во војната – одговара Трпе.

– Е како тоа? – прашуваат колегите

– Е па, така. Јас бев во шумата, а Германците во хотелите.