Виц: Модерна исповед


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Млада девојка се исповеда:

Оче, многу сум грешна. Едни мои фотографии каде што сум разголена.

Знам чедо мое. Пријатели сме на Фејсбук.

И што да направам сега?

Кликни лајк на страниците на десет манастири и сметај ја работата како завршена