Виц: Пациентот и сестрата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оди маж во лабораторија за да му земат крв.

Го боцка сестрата на прстот, ама не потекува крв. Го боцка и на вториот и третиот прст, и пак не потекува крв. Се изнервирала сестрата и почнала силно да му го цица прстот.

Потекло крв, а Блажо и вика:

Сестро докторот рече и мокрача да ми земеш.