Виц: Плата на врата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Троп троп троп!

Кој е?

Јас сум, платата.

Ооооо, повели, повели златна, влези, седни!

Не мора, за кратко сум секако.