Виц: Лесни пари на интернет


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Другар, сите ми велат дека на интернет лесно се правеле пари, дај помогни како да заработам и јас?

Лесно е бе другар, ќе ти кажам без гајле. Рецептот е следен: Го исклучуваш интернетот дома и на мобилен и одиш на работа.