Вебкафе

Смотаниот не знае проста математика: Колку години има сестра ми?

Типот му поставува едноставна задача, треба само да ја чукне троа главата и да пресмета.

„Кога имав шест години, сестра ми имаше половина од моите години. Денес имам 70, колку има сестра ми?“, беше простата задача.

To Top