Виц: Како се добива идеален маж?


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Муабетет со кафе две пријателки, па едната вели:

Маче, дали има шанса јас во животот да си најдам идеален маж, тоа сакам да знам?

Другата вели:

Има бе, бејби. Ако успееш да вкрстиш банкомат и вибратор, ќе го имаш идеалниот.