Мајтап

Мудар мајтап: Пиењето и простотилукот

Вистината е дека порано пиевме за потоа да направиме некој простотилук.

Денес реалноста е поинаква. Околу нас е таков простотилук, што пиеме за да можеме да го поднесеме истиот.

To Top